top of page
karlma_logo.png

Om


Karl M. Andersson är en pseudonym. Författaren bakom har flera års skrivande bakom sig med utgivna böcker på andra förlag. Nu vill han bredda sin repertoar och ge ut tidigare opublicerade manus med historisk touch samt inslag av fantasy och mystik.  

"Perfekt timing i språket. Det svåra blir enkelt. En läsupplevelse ut över det vanliga. Historiens olika perspektiv, berättad från de olika karaktärernas ögon, ger återkommande överraskningar." (Lektörens kommentar till Fiendens tunga).

Utgivning

fralsaren_fram.jpg

Krig har inte alltid funnits. Det fanns en tid då alla människor utan undantag styrdes av sin inre, moraliska kompas. Alla tvister avgjordes mellan tungor. Talets gåva gav trygghet. Men en dag, för länge sidan i ett land långt bort, var det något som gick fel. Väldigt fel. Och plötsligt fanns inte några gränser längre. För hur våldsamt det kunde bli.

   Fiendes tunga (2024) är en äventyrsroman som finns i tryckt form.

I en utopisk civilisation i Asien, i en inte allt för avlägsen framtid, förekommer ingen brottslighet och inga miljöproblem. Men så en morgon hittas en av Mikis lärare på hans gymnasieskola mördad. Händelsen blir först en viral nyhet på alla tänkbara medier innan statsmakten lyckas lägga locket på. Mordet sätter krafter i rörelse som varit vilande i århundraden och Miki dras motvilligt med. En resa mot det okända tar sig början, för honom personligen och för den värld av lögner som han vuxit upp i. 

 

Universums frälsare (2020) är en episk thriller som finns i tryckt form. 

bottom of page